به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گلف نیوز، مطالعاتی که توسط صندوق بین المللی پول انجام شده، نشان می دهد این بانک می تواند به عنوان پیش مقدمه ای برای تشکیل اتحادیه ارزی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس باشد که قرار است در سال 2010 راه اندازی شود.
بر اساس این مطالعات، این بانک موجب هارمونی در سیاستهای کلان اقتصادی منطقه خلیج فارس می شود و با کنترل نقدینگی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس ، سیاستهای پولی منطقه را هدایت کند.
همچنین این مطالعات نشان می دهد انتشار مرتب آمار اقتصادی کشورهای عضو این شورا در سطح کلان باعث شده است تا کارشناسان بتوانند با تحلیل این آمار، رشد اقتصادی این کشورها را هدایت کنند.
در همین حال در گزارشی که توسط صندوق بین المللی پول در هفته گذشته منتشر شد، این صندوق به قطر در مورد افزایش زیاد نرخ تورم در این کشور هشدار داد و تاکید کرد که کنترل قیمتها برای جلوگیری از تورم کافی نیست.
به گزارش صندوق بین المللی پول، نرخ تورم در قطر که بزرگترین کشور تولید کننده گاز LNG در دنیا و یکی از کشورهای تاثیر گذار اقتصادی عضو شورای همکاری خلیج فارس است، 12 درصد است.
شورای همکاری های خلیج فارس در سال 1981 تشکیل شده است. عربستان سعودی، قطر، بحرین، عمان، کویت و امارات متحده عربی اعضای این شورا هستند.
نظر شما